Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

Lancering van de Sinds '82 weekly!

Vanaf deze week ga ik elke week een e-mail de deur uit doen aan iedereen die ‘m wil ontvangen. Inschrijven is vrij eenvoudig; ga naar inschrijven voor de Sinds ‘82 weekly en laat je e-mail achter. That’s it!

Wat kun je verwachten van de weekly?

Allereerst een overzicht van de noemenswaardige dingen die ik op dit blog heb geplaatst. En omdat ze vaak een paar dagen oud zijn kan er context en duiding aan toegevoegd worden. Daarnaast zet ik in de e-mail de columns die ik heb geschreven en behandel ik lezersvragen — mochten die er zijn, ik verheug me erop!

Verder wil ik alvast gaan testen met extra content in de weekly die niet op het openbare weblog verschijnt. Om gelijk de juiste verwachting te scheppen: hier wil ik op den duur een klein bedrag per maand voor gaan vragen. Ik weet nog niet hoeveel, maar voor het bedrag van een nuttige iPhone app per maand wil ik je wekelijks van nuttige informatie voorzien. Zie het als een tijdschrift-abonnement met een persoonlijke touch. Maar maak je geen zorgen; de gratis weekly waarop je je nu op inschrijft blijft ook als ik een betaalde variant lanceer, maar dan met minder unieke content.

Waarom via een e-mail?

De e-mail nieuwsbrief is nog lang niet dood, zoals @erwblo toevallig vandaag nog schreef. Het is voor heel veel mensen een makkelijke manier om informatie gepusht te krijgen. Daarnaast is het publiek van een e-mail voor de verzender tastbaarder. Win-win. En het is niet in plaats van het weblog natuurlijk. Het weblog blijft gewoon draaien, en updates van het weblog kun je blijven volgen via RSS en via Twitter.

Verdere zaken

  • Als er een week niks noemenswaardig te melden is wordt de weekly niet verstuurd. Zo hou ik mezelf scherp om de weekly de moeite waard te laten zijn.
  • De weekly zal over het algemeen op vrijdag aan het begin van de middag verstuurd worden. Dit kan echter weleens wijzigen, bijvoorbeeld op donderdag al of pas op zaterdag.
  • De weekly zal ook vaak een persoonlijke noot bevatten en ik wil daar wat interactie op gang brengen tussen mij en de lezers.
  • De komende maanden zie ik als een beta-periode. Over de voortgang en hoe het bevalt zal ik schrijven in de weekly zelf.

Schrijf je in voor de weekly en zie voor jezelf wat het je oplevert!

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl