Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

De (nieuwe) NOS app

De NOS app in zijn natuurlijke habitat


Eindelijk is hij er na maanden van noeste arbeid: dé NOS app.

Sinds vandaag is de officiële NOS app te installeren op je iPhone. De app geeft je toegang tot het laatste nieuws, journaaluitzendingen en live kanalen zoals Journaal24 en Politiek24. De kracht van de app zit, al zeg ik het zelf, in de simpelheid en het innovatieve karakter van de app.

Simpelheid vanwege de laagdrempeligheid van het bereiken van nieuws en video’s. Innovatief omdat er interactiepatronen inzitten die nog niet eerder samen zijn gebracht in een iPhone app. We hebben goed gekeken naar wat andere nieuwsapps doen en wat soortgelijke iPhone apps aan innovatie hebben gebracht het laatste jaar. Dit hebben we als het goed is naar een hoger niveau getild.

Al met al ben ik erg trots dat ik het interactie-ontwerp heb mogen verzorgen voor deze app. Voorlopig (en hopelijk voor lange tijd) de beste nieuwsapp voor op je iPhone.

Download de NOS iPhone app nu.

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl