Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Knikker Tunnels History

💣 Na maanden van wachten is er eindelijk weer een aflevering van Dan Carlin’s Hardcore History uit. Deze keer gaat het, héél relevant, over de Cuba crisis en natuurlijk ook over onze samenleving sinds de uitvinding van de atoombom. Ook een podcast waarin er recent over wapens werd gesproken was deze aflevering van 99% Invisible over de uitvinding van de taser. Als je nu om de een of andere reden Trumpie in de gaten wilt houden snap ik dat wel. Goed nieuws voor je, met deze nieuwsbrief over Trump ben je dagelijks op de hoogte van wat er aan de andere kant van de oceaan allemaal voor een gekkigheid gebeurt.

🏚 Na het lezen van die nieuwsbrief kun je het beste doen van de rijke stinkerds nu ook allemaal doen: preppen alsof je leven er vanaf hangt. Ze bouwen bunkers met appartementen erin om gezellig onder te duiken. Ook een rijke stinkerd die gaat onderduiken: Musk met z’n tunnels. Ik vind het maar een raar verhaal. Ook een raar verhaal is dit huis wat door ‘big data’ in elkaar gerekend is.

🔮 Op YouTube kreeg ik deze video met een knikkerbaan voor 11.000 knikkers aangeraden en toen kwam ik in een vortex van knikkerbanenvideo’s terecht. Waanzinnig. Je hebt mensen die niks anders doen dan knikkerbanen maken. Zo heb je een baan met kleine kasteeltjes, een baan met de vorm van een berg, een golfbaan en een baan voor maar één knikker die door een heel huis heen gaat.

Ps. Ik heb een nieuwe Patreon policy: Patreons komen op een aparte mailinglijst en daar stuur ik periodiek, als blijk van waardering, een "82% Extra" nieuwsbrief naartoe met meer leuke dingen om op te klikken. Dit is gelijk ook een beetje mijn speeltuin om nieuwe dingen te proberen voor de 82% nieuwsbrief. Ook Patreon worden? Steun 82%, wordt Patreon, goede karma, much happy.

En vooruit, voor deze ene keer een stukje inzicht in wat die 82% Extra dan is.

Nu maar wachten tot de bom valt
Nu maar wachten tot de bom valt

7 dingen om ook nog op te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl