Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Grrr Balloon Denemarken

Als ik later groot ben wil ik ook zo’n kantoor als dat van ontwerpbureau Grrr. Ik hoop niet dat ik, als later ik groot ben, voor een robot van Boston Dynamics moet wegrennen. Die robots “rennen” nu namelijk al sneller dan ik. Ze zullen, nu het filmpje voor iedereen te zien is, binnenkort wel verschijnen op AliExpress.

Onder de naam ‘My Final Yolo’ had een Redditor al zijn geld ingezet op een groot verlies van Apple op de beurs. Het aandeel ging echter de andere kant op en staat nu dik in de plus… Ook in de plus zit deze poker AI tegen menselijke spelers. Blijkt het dus toch zo te zijn dat poker absoluut geen kansspel is. Zelfs de menselijke emotie is blijkbaar helemaal niet belangrijk om het goed te spelen. De zuurstof op aarde is natuurlijk wel belangrijk maar toch jat de maan er elke 27 dagen een beetje van. Bizar fenomeen. Ook iets wat ik niet wist van de maan: hij kan niet alleen aan de zijkant half zijn maar ook aan de onderkant.

Ik wil niet elke week stil staan bij Trumpie maar het zijn heftige tijden. Zo is er het stuk Trial Balloon for a Coup? waarin je kunt lezen dat Trumps strategie richting een coup gaat. Maar hier is een meer relativerend stuk te vinden over dat proefballonnetje waarbij de conclusie is dat Trump gewoon niet zo sterk in z’n schoenen staat. En na alles wat er weer gebeurde deze week werd ik emotioneel bij het zien van deze video uit Denemarken over hoe mensen verschillend en toch hetzelfde zijn.

Het is, net als gisteren, Groundhog Day…
Het is, net als gisteren, Groundhog Day…

Dingen om zeker ook even aan te klikken

➡️ Deze 82% nieuwsbrief werd op 3 februari 2017 verzonden. Wil je ook wekelijks de 82% nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis en vrijblijvend in op 82procent.nl.

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl