Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Babel Skydiving Spiegel

➡️ Deze 82% nieuwsbrief werd op 10 februari 2017 verzonden. Wil je ook wekelijks de 82% nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis en vrijblijvend in op 82procent.nl.

📈 Hans Rosling is heengegaan en daarom ter ere van hem wat must watch video’s waarin hij z’n kunsten en kennis laat zien. Vergeet die man niet.

📚 Wil je weten wat je morgen gaat doen? Het is te vinden in de Library of Babel. Je vind er ook deze nieuwsbrief en alle nieuwsbrieven die nog gaan komen. Je vindt er eigenlijk onze hele geschiedenis en toekomst. Het bevat alle tekst van het internet terwijl het onderdeel van dat internet is. MIND = BLOWN. Ook had ik een blown mind van de film Arrival. Heb je die nog niet gezien, ga hem kijken. En als je eens een VR kit op je hoofd hebt moet je zeker ook eens achter je kijken. Dat maakt je uniek. Ook dit is best wel uniek: het wereldkampioenschap freestyle indoor skydiving.

💻 In aflevering 133 van de Appels en Peren Show hadden we het deze week onder andere over deze kleine projector die een werkende tablet op een tafel kan toveren. We hadden het niet over deze m&m-sorteermachine maar dat is ook een vet ding. En eindelijk heeft iemand tijd gevonden om de nieuwe MacBook Pro’s eens goed en eerlijk van een batterijtest te voorzien.

📸 Snapchat gaat binnenkort naar de beurs. Evan Spiegel, founder van Snapchat, kan natuurlijk het beste uitleggen wat Snapchat is. Elon Musk had ook nog wat uit te leggen deze week.

Bye bye
Bye bye

Dingen om te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl