Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Foundation Deletionist Stålenhag

Mr. Money Mustache is een ster in het verstandig beleggen van zijn geld en kon daardoor op zijn dertigste al met pensioen. Hier hoor je een heel interessant gesprek met hem en Tim Ferris. Warren Buffett (die ook al een tijdje met pensioen kan) doneerde een shit load of money aan de Gates Foundation en wil nu na tien jaar weleens weten wat daarmee gebeurt is. Dat resulteerde in een blogpost van Bill en Melinda Gates over armoede, babysterfte en vaccinaties.

Quincy Larson geeft een goed pleidooi voor het niet meer meenemen van je telefoon naar landen waar ze alles uit je telefoon kopieren zodra je het land in wilt. In het geval van US burgers zit het probleem vooral in het terugkeren na een vakantie. Het zit me echt niet lekker dat dit de normaalste zaak van de wereld begint te worden. Ondertussen is het Witte Huis allemaal wetenschapelijke data van het internet aan het afhalen en steken een stel developers daar gelukkig een stokje voor. Het kleine koraalbeestje Hemovanadin was niet meer op Wikipedia te vinden wegens een copyright overtreder, een bot en een deletionist. Gelukkig is de Hemovanadin weer boven komen drijven.

Bij Magic Leap is een foto gelekt van wat op het eerste gezicht hun Augmented Reality device is. Je moet met een flinke rugzak op je rug willen lopen om het te gebruiken. Dat is niet best voor een bedrijf dat 1.4 miljard dollar heeft opgehaald en hard door z’n geld heen brand. Ook Snapchat staat er financieel niet rooskleurig voor maar gaat binnenkort lekker naar de beurs. Ben Thompson heeft, zoals altijd, weer een prima analyse klaar.

Weekend!
Weekend!

Nog meer om te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl