Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Gebarentaal CEO Workflow

We leven in een tijd waar alle bewijzen binnen handbereik liggen om een juiste overtuiging te vormen van de wereld om ons heen. Maar er zijn ook overtuigde climate change deniers, anti-vaccers en flat earthers. Hoe kan dat? Komt dat allemaal door “fake news”? En hoe doe je onderzoek naar dit fenomeen? Daar gaat deze drie-delige serie van de You Are Not So Smart podcast over. Must-listen in deze tijden om niet zelf in de val van een onjuiste overtuiging te trappen en te leren hoe je mensen kan helpen een realistischer wereldbeeld te vormen (hint: feiten helpen niet, die werken zelfs averechts…).

Ook een érg fijne podcast: The Daily van The New York Times en zoals de naam doet vermoeden kun je daar elke (werk)dag naar luisteren.

Geert Wilders laat zich niet graag interviewen door de Nederlandse pers maar voor buitenlandse pers maakt hij nog weleens een uitzondering. Zo ook voor de BBC die gelukkig wél kritische vragen wil stellen aan Wilders. D66 wil graag het gesprek aan met de dovengemeenschap blijkt uit hun verkiezingsprogramma in gebarentaal. Ze varen mee op de gebarentaal hype want Giphy heeft toevallig deze week een bibliotheek met Amerikaanse gebaren online gezet.

Gooi je computer het raam uit en begin met werken op je iPhone. Vind je het schermpje echt te klein dan kun je je iPad altijd nog pakken voor wat serieus werk. Op allebei de apparaten is Workflow een must als je nu al serieus werk erop wilt doen (zoals ik, nu ik deze nieuwsbrief schrijf) en het verbetert je productiviteit op de iPhone als je alle 3D Touch features onder de knie krijgt. Geef het een paar jaar en we kijken er echt niet meer van op als een groot deel van de werkende wereld 100% uit de voeten kan met een iPad.

Apptip van de week: Moment Review: Get the Right Shot

Weekendkijkert: deze geschiedenis over 21st Century Humans. Kost je maar vijf minuten van je leven.

Doei doei
Doei doei

Nog wat dingen om te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl