Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Robot Orcs Can't

Google opent de aanval op de Microsoft Service Hub met hun Jamboard welke er vriendelijker en bruikbaarder uitziet. Ik wil zo’n ding overal wel waar ik kom te werken. Toch kunnen ze zich beter ook nog even concentreren op die “I’m not a Robot”-technologie van ze, dat werkt nog niet helemaal lekker. Facebook zit ondertussen ook niet stil en introduceert hun eerste echte app voor VR: Facebook 360. En eerlijk is eerlijk, Google heeft op softwaregebied ook niet stilgezeten: ze willen graag Slack de markt uitdrukken met een nieuwe Google Hangouts.

Will Smith zie je eind van het jaar in een Urban Fantasy film op Netflix waarbij Orcs de straten van een Amerikaanse stad onveilig maken. Best een bijzondere ontwikkeling dat Netflix films laat maken die zonder bioscooprelease worden uitgezonden. Ook de nieuwe Scorsese film met Robert de Niro zal door Netflix worden gefinancierd en uitgezonden. Wat ze ook nog gaan doen is op de lokale tour met series uit Duitsland, Spanje en Italië.

Kick in the butt van de week: DO WHAT YOU CAN’T. En bij alles wat je doet: vraag niet om feedback maar om advies. Dan krijg je meer feedback. En hier is een stukje advies voor als je regelmatig tabellen maakt om data te communiceren naar je medemens. En vergeet nooit dat je het kan schoppen van Paashaas tot Press Secretary van het Witte Huis. Living the dream! Pak die kansen die naar je toekomen.

P.s. vergeet niet te stemmen! En zorg er vooral voor dat je de wereld een beetje mooier maakt met je stem. Veel succes met je keuze.

Stem!
Stem!

Nog wat dingen om te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl