Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Print Computer Spark

Foto’s die zo “gevouwen” zijn dat het op een omgekeerde planeet lijkt. Heel mooi. Ook heel mooi is dat het printen van huizen steeds dichterbij komt. In Rusland kun je nu voor zo’n 10.000 dollar een huis laten printen en ze zien er nog best ok uit. In 1946 deden ze overigens al niet anders. Handig voor als ze De Bom laten vallen en je moet snel weer een huisje opzetten.

In aflevering 135 van de Appels en Peren Show hadden we het o.a. over Blendle, de huidige staat van VR en hoe je de kennis die je opdoet ergens anders dan je hersenen bewaard. Mocht je nog helemaal niks doen op dit gebied, check dan eens de Getting Things Done filosofie voor een compleet takensysteem of het toegankelijkere Dash/Plus systeem om je notities/taken op te schrijven. Het beginnen met een spark file helpt ook al enorm!

Het kost tijd om je te verdiepen in een onderwerp maar met het internet tot je beschikking heb je de mogelijkheid om expert in alles te worden. Jezelf ‘computer science’ leren? Hier is een handig overzicht. Tim Berners-Lee (uitvinder van het internet) vind overigens dat er best wat mis is met het huidige internet. Zo ook Aral Balkan, hij beweert dat het internet van ons gestolen is door ‘people farmers’. Zit wat in en het gebeurt zonder dat we ons er écht bewust van zijn. Blegh.

Fijn weekend!
Fijn weekend!

Nog wat dingen om te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl