Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Raketcarousel Besson Carrière

Deze week werd ik in de podcast S-Town gezogen. Het is van de makers van de Serial podcast en het gaat over een onderzoek naar een moord in een klein stadje in Arizona. Waar het verhaal naartoe gaat zal je verbazen. Ik moet nog twee afleveringen, maar het luisteren was nu al de moeite waard. Zelf ben ik ook aan het podcasten geweest deze week. Ik had het met Wietse over Apple dingen, de nieuwe Samsung telefoon en een raketcarousel naar Mars.

De trailer voor Valerian and the City of a Thousand Planets, een nieuwe film van Luc Besson, ziet eruit als een spektakel. Ik was vroeger enorm fan van The Fifth Element vanwege de bizarre wereld waarin het zich afspeeld. Dat is bij deze film niks anders zo te zien. De trailer voor Justice League ziet er overigens ook goed uit maar daar heb ik minder vertrouwen in. De vorige DC films waren echt verschikkelijk slecht. Van een heel ander niveau is de parodie Deadpool Musical – Beauty and the Beast. Sprakeloos.

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Geef dan geen antwoord op de vraag wat je verdient en wat je wilt verdienen. Leg ze daar gelijk even uit dat je developers niet moet storen als ze aan het werk zijn. En ben je developer en op zoek naar een andere carriere? Dan staat hier een mooi lijstje carrière-advies voor je.

Klikkerdieklik

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl