Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Nukes Pong F1

“In terms of value for money and expectation Le Cinq supplied by far the worst restaurant experience I have endured in my 18 years in this job.” — Jay Rayner over een 3-sterren restaurant in Frankrijk. Auw…

Wow, de trailer voor Thor Ragnarok raakt alle juiste snaren bij me. Nog even tot november wachten… Ook echt heel vet is AutoDraw, de nieuwe tekentool van Google die herkent wat je tekent en je dan kant en klare tekeningen voorschotelt. Is dit allemaal niet echt jouw kop thee dan kun je misschien kijken naar de bizarre beelden van nep 3D-tekeningen van een Nederlandse kunstenaar. Ook leuk joh.

De keuze om tot de lancering van alle nucleaire raketten van de VS te komen ligt maar bij één man: meneertje Trumpie. Dit wist ik al wel maar de aflevering Nukes van de Radiolab podcast drukte me nog even met mijn neus op de feiten. Er zijn totaal geen ‘checks and balances’ bij de keuze om de wereld te vernietigen en met deze president is dat natuurlijk geen fijne gedachte.

Blijkbaar kun je een iPhone bij elkaar sprokkelen door losse onderdelen te kopen in China. Gewoon op de techmarkt van Shenzhen. En over een paar jaar is het waarschijnlijk de normaalste zaak van de wereld om in het donker te zien met je iPhone. De technologie is in ieder geval al in handen van het leger van de VS.

Over het opbouwen van skiliften heb ik nooit nagedacht totdat ik tegen dit filmpje aanliep. En ik heb genoten van de F1 race afgelopen zondag waar Max Verstappen maar weer eens liet zien hoe je echt het uiterste uit zo’n racemonster haalt.

Fijne pasen!
Fijne pasen!

Nog wat dingen om te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl