Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Ballmer A11y Stier

Leesvoer voor dit weekend (zelf ook nog niet aan toegekomen maar dit móet een goed stuk zijn): Neuralink and the Brain’s Magical Future.

Steve Ballmer (ja, die) brengt een soort Wikileaks op de markt met openbaar verkrijgbare feiten over de uitgaven van overheidsinstanties uit de VS. Is dat dan het tegenovergestelde van Wikileaks? ? In ieder geval een prima initiatief. Ook een prima initiatief: het ontkennen dat Marianne Zwagerman bestaat. Ik geloof ook niet dat er zulke merkwaardige struisvogels bestaan. Wel bestaan er stieren waar tegen gevochten wordt door rijke pipo’s in de vorm van een klein meisje.

Ik hou er van als iedereen gebruik kan maken van de dingen die ik maak. Ook bijvoorbeeld mensen met een visuele beperking. Zo probeer ik in elk project toegankelijkheid hoog op de agenda te zetten. Hierover werd ik door Stichting Accessibility geïnterviewd. Niet zo toegankelijk is Snapchat maar wat gaaf is deze nieuwe stap in Augmented Reality in een consumentenproduct. Voordat we daar nog een stapje verder er mee zijn hebben we nog wel steeds Photoshop nodig om peuters in benarde situaties te zetten.

Max Verstappen zag kans om Olav Mol van z’n stuk te brengen. Ik kon er om lachen. En ook hilarisch zijn de antwoorden op de tweet “What is the weirdest thing you thought was true when you were young?”.

Het leven in een gifje
Het leven in een gifje

Nog wat dingen om te klikken

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl