Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Tjeen tjeen tjeeeen

Jake Knapp beschrijft hier hoe zijn systeem in elkaar zit om iets te kiezen van een menukaart in een restaurant. Ik heb een soortgelijk systeem: van alles wat me lekker lijkt kies het ik meest avontuurlijke gerecht. Uiteraard gaat dat weleens mis maar ik kom ook vaak nieuwe smaakvolle dingen tegen. Mocht je zelf lekker aan de slag willen in de keuken dan zijn deze 35 ongelooflijke kookhacks misschien wat voor jou.

Van mij mag de formatie nog wel even duren want het formatievlog van de NOS is erg goed te pruimen. Tjeen tjeen tjeeeen! Minder goed te pruimen: in januari schreef The Guardian een serie fake nieuws over WhatsApp (SAD ?) en tot op heden hebben ze het nog niet verbeterd. Zou je toch niet van ze verwachten. Ook had ik niet verwacht dat ik ineens een Nintendo Switch zou willen. Man man man wat brandt het geld in m’n broekzak als ik naar Mario + Rabbids Kingdom Battle kijk. Ik hou van dat soort awkward Nintendo spellen. Ook lekker awkward en surrealistisch: deze insta van Mariano Peccinetti.

Je staat er niet elke dag bij stil maar elk geluidje dat je hoort op je computer, tablet of telefoon is helemaal ‘ontworpen’ voor de gelegenheid. Althans, als het goed gebeurt. Hugo Verweij praat erover in deze WWDC sessie. Je staat er ook niet bij stil dat er gekken zijn die de wereld in een boot kleiner dan een badkuip over willen varen. Ook lekker gek: aftellen van 100 naar 1 via filmkarakters.

Weekend!
Weekend!

Klik ’m aan

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl