Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Komkommer Inclusive Rebellion

Het is een beetje komkommertijd, ik vind geen leuke dingen om over te schrijven en ik heb het druk met andere dingen. Allemaal bladiebla waar jullie niks aan hebben maar wat er wel voor zorgt dat de nieuwsbrief wat minder vaak verschijnt dan normaal. Komt wel weer goed. Wel had ik nog wat tijd deze week om een podcast op te nemen: Appels en Peren Show 140 — Derde bicycle democratisering van bunny technology.

Grote vriend Peter gaf laatst een workshop over inclusive design en een deelnemer heeft daar een mooi stuk over geschreven. Ik ben erg voorstander van het toegankelijk maken van digitale diensten voor zoveel mogelijk mensen, zoals ik in dit interview met Stichting Accessibility al eens heb verteld. Niet zo toegankelijk: de paling die in Groot Britannië gegeten wordt. Het filmpje gaat er niet specifiek over maar het was wel mijn grootste take away eruit.

Ben je een enorme Game of Thrones fan maar heb je de boeken nooit gelezen? Dan is het nu wel tijd dat je de krochten van A Song of Ice and Fire (de boekenreeks waar de tv-serie op gebaseerd is) induikt. De kans is vrij klein dat je significante spoilers tegenkomt (de tv-serie heeft de boeken ruimschoots ingehaald) en het geeft je een schat aan achtergrondinformatie over bijvoorbeeld Robert’s Rebellion, The Children of The Forest en Beric Dondarrion, om maar wat te noemen. Ben je wel even een paar avonden mee zoet. En mocht je dan nog niet genoeg van Game of Thrones hebben dan kun je na elke aflevering naar een van de volgende podcasts luisteren:

Tschüss
Tschüss

Nog meer tapbaar spul

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl