Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Servetring Features Kantoortje

De laatste tijd was ik golfen, nam ik een podcast aflevering op en vaarde ik bootje door de grachten van A’dam. Nu is het weer tijd voor een 82%!

Heb je er weleens bij stilgestaan dat twee servetringen van dezelfde hoogte altijd precies hetzelfde volume hebben? Zelfs een servetring van de aarde (als de aarde een perfecte bol zou zijn geweest, okay sherlock) ten opzichte van een servetring op je tafel, zolang ze dus maar dezelfde hoogte hebben. En heb je er ook weleens over nagedacht dat IMAX niet altijd IMAX is? Sterker nog, in Nederland heb je nooi IMAX, alleen maar fake IMAX

Ik ben erg onder de indruk van Omnigraffle 3 voor iOS. Op de Mac is het mijn favoriete app om schetsen voor interfaces te maken en complexe systemen te tekenen. De Omnigroup heeft het voor elkaar gekregen alle features die je op de Mac hebt ook in de iOS versie te stoppen. Ongelooflijk. We zijn echt bijna zover dat een iPad net zo goed is voor professioneel werk als een laptop. Zeker als je ziet wat er aankomt voor Affinity Designer. Nu maar hopen dat Apple een idee heeft om de schermen van een iPad nog groter te maken om er zo de hele dag op te kunnen werken.

OMG wat vet, Fernando Abellanas heeft een geheim kantoortje onder een brug gemaakt in Spanje. Ook vet, maar dan letterlijk: Frikansushi.

Deze wereld…
Deze wereld…

Wat je verder nog wilt tappen

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl