Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

Wat te doen met de ruimte naast de virtuele homeknop in de nieuwe iPhone?

Nu de hardware voor de ‘iPhone Pro’ (niemand weet nog hoe die gaat heten) is gelekt begint het speculeren naar hoe iOS 11 zich gedraagt op zo’n device. Ik teken voor de oplossing waarbij de apps niet helemaal tot de bodem doorlopen maar waarbij je als developer wel de mogelijkheid krijgt om twee navigatie elementen naast de virtuele homeknop te zetten. Zo blijft de homeknop altijd zichtbaar en zodoende de iPhone dus superbruikbaar. Ik zie het niet zo snel gebeuren dat Apple van een altijd beschikbare homeknop afstapt.

Ik ben wel benieuwd naar de oplossing voor het kijken van video’s en het in landscape mode houden van de telefoon. Ik kan niet wachten tot het eind september is en we alles weten.

#

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl