Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% In-game Vliegtuiggeluiden Cumberbatch

Blockchaingaming gaat denk ik wel een ding worden. De in-game currency is in feite een ethereum munt en wat je verdient in de loop van het spel is “echte” blockchain valuta. En ik blijf het schrijven maar wat een vette dingen worden er nu al geprobeerd met AR op iOS. Volgende week kunnen we het hopelijk allemaal proberen als iOS 11 uit komt.

Als je even niks aan je hoofd wilt hebben kun je vliegtuiggeluiden aanzetten van EasyJet. Zo kun je vanuit je comfortabele stoel genieten van geluiden waarvoor je normaal gesproken in een niet zo comfortabele stoel moet plaatsnemen. Win win. Ook een complete win: dit filmpje over hoe je bier dient in te schenken zodat je gewoon nacho’s kunt eten.

Ik kreeg wat vragen van Youtubekijkers (youtube.com/reinierladan) en die heb ik beantwoord in deze video met een uitpakparty, een tip over kantoorslippers en een uitleg bij het feit waar m’n Japan updates blijven.

Handig voor als je je huis lekker aan het automatiseren bent: een overzicht van apparaten die met Apple’s HomeKit werken. Gerelateerd en ook weer niet: breng de headphone jack terug in je iPhone 7 Plus. Maar je kan je ook de moeite besparen door gewoon AirPods te kopen (echt fantastische dingen zijn het). Ook fantastisch: deze trailer van The Current War met Benedict Cumberbatch.

❤️ Help een handje

Via Patreon kun je een bijdrage leveren aan mijn ontoereikende en gepassioneerde missie om al het waardevolle van het internet naar boven te halen en te delen. Let’s Keep The Internet Weird. Als bedankje voor je bijdrage krijg je elke week een extraatje van me. Thanks.

Fijn weekend alvast
Fijn weekend alvast

Tapperdetap klikkerdeklik

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl