Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Quantum Conway Hoff

Met wat simpele wiskunde en drie simpele lichtfilters kun je de gekkigheden van quantumwetenschap aantonen. Wat minder moeilijk te begrijpen: waarom Apple met een iPhone van meer dan 1000 euro kan wegkomen. Hiervoor moet je naar de iPhone 5C kijken. Een stuk lastiger te begrijpen: hoe je tetris namaakt binnen Conway’s Game of Life. En dit is overigens Conway’s Game of Life binnen Conway’s Game of Life.

De beste manier om kennis te maken met de iPhone X is het bekijken van deze video. Facebook wordt ondertussen steeds meer als die foute oom die je op verjaardagen Herbalife pillen wil aansmeren. En wil je helemaal Googleloos door het leven? Het kan.

Beetje lachwekkende manier om te testen hoe mensen op een self driving car reageren maar The Hoff weet niet beter of er zit een vent in z’n autostoel. En of The Hoff een U–2 Spy Plane kan laten landen? Ik betwijfel het, het ziet er ongelooflijk complex uit.

Tot volgende week
Tot volgende week

Nog meer om te tapperen

Help een handje. Via Patreon kun je een bijdrage leveren aan mijn missie om al het waardevolle van het internet naar boven te halen en te delen. Let’s Keep The Internet Weird. Als bedankje voor je bijdrage krijg je elke week een extraatje van me. Thanks. ❤️

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl