Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Correlatie Booking Dankboek

Steun de 82% nieuwsbrief via Patreon voor een 100% goed gevoel.

Om te beginnen heb ik vorige week weer een video Het Internet opgeknald waarin ik uitleg hoe je kan voorkomen dat je moet lachen in serieuze situaties en waarin ik een uitpakparty hou met Het Dankboek van Ernst-Jan Pfauth.

Twee hele goede praatjes over het verschil tussen correlatie en causaliteit, iets waar ik altijd erg alert op ben:

Booking.com is absoluut geen fijne site om te gebruiken. Ik hoef er maar 1 minuut een hotel te zoeken en ik heb de rest van de dag stress. Roman Cheplyaka legt goed uit waarom booking.com zo’n verschikkelijke website is. Een ander groot probleem op Het Internet: Fonts waarvoor een gebruikslicentie nodig zijn zijn gewoon vrij op Github te vinden. Niet gerelateerd maar wel erg fijn om naar te kijken: spelen met zand als je er lucht doorheen laat stromen.

Hoe geestdodend of repeterend je werk ook lijkt: je kan jezelf altijd blijven exceleren. En je kunt maar beter alleen de mooie dingen van het leven delen op social media want anders wordt je er keihard voor gestraft. Wat je dus zeker moet delen is hoe je voor 200 dollar je eigen energiecentrale hebt gemaakt.

Nog wat brainfoods

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl