Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Thiel Dediu Musk

Tip: Ik stuur Patreons elke week een geweldige extra tip. Elke week.

Een erg grappige talk met een keiharde boodschap over vrouwen in tech. En Peter Thiel. Wil je starten in de tech industrie? Dan kun je het beste beginnen met een cursus Python want de adoptie daarvan gaat behoorlijk hard de laatste tijd. En wat mij dan weer een keer leuk lijkt: het ontwerpen van tools voor developers.

Horace Dediu berekende hoeveel tijd het scheelt, voor de hele wereld, als iedereen met een iPhone FaceID gaat gebruiken in plaats van een pincode op z’n telefoon. Genoeg tijd om de nieuwe podcasts van de NRC te gaan luisteren zo lijkt me. Of om nog vaker op het hoofd van Yoshi te slaan.

Hier zat ik al een tijdlang op te wachten: een mens vervoeren met een Drone. Nu nog een schommel eronder en iedereen vliegt overal heen. Net zoals deze robotvogels binnenkort overal heen vliegen. En dan hoeven we ons in ieder geval niet meer druk te maken om de zelfrijdende auto’s van Musk want daar zitten toch alleen maar bizarre touchscreens in.

Ik heb met open mond naar deze aflevering van The Daily zitten luisteren waarin een verhaal uiteen wordt gezet over een Amerikaans dorp dat in de ban is van een fake news item omtrent een (naar later blijkt niet waargebeurde) groepsverkrachting. Dit laat zien hoe gevaarlijk en verwoestend deze nieuwe Trumpiaanse wereld is.

En door…

Gifje staat nu hier

Gifjes nu dus hier
Gifjes nu dus hier

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl