Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Mayonnaise Hypercard Bruv

Afgelopen zondag nam ik met Wietse voor een publiek van zo’n tweehonderd man onze podcast de Appels en Peren Show op. Het was gezellig, we zaten op een mooie plek en we hadden het over interessante onderwerpen. Genoeg reden dus om naar die aflevering te luisteren: 143 — Bonami Live Burton Urban Total Commander.

Nederlanders doen de gekste dingen, zoals bijvoorbeeld MAYONNAISE OP DE PATATTEKES! Ook gek maar misschien wel gezond: een chef met drie Michelin sterren vraagt aan de lijst om hem eruit te verwijderen. Niet gezond en behoorlijk leip: Island is ongelijk aan Ileland bruv.

Met een loop machine maak je de vetste muziek maar je kunt het principe blijkbaar ook voor video gebruiken. Iets wat nog dieper gaat is onze collectieve happiness op Twitter. Die heeft een all time low bereikt en waar zou dat nou toch aan kunnen liggen? Toch is er nog wel hoop voor het platform als er dit soort tweets blijven verschijnen.

HyperCard was een soort drag and drop applicatiemaker waarmee je allerlei database en interactiviteit kon maken voordat Het Web geboren was. Sterker nog, HyperCard was een van de inspiratiebronnen voor het wereld wijde web. Hier zie je Bill Atkinson praten over Hypercard.

En door

VRIJDAG!
VRIJDAG!

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl