Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Japan 1-ster skrrrah

Ik hou het kort want ik ben me aan het voorbereiden op m’n trip naar Japan. De komende twee weken daarom even geen nieuwsbrief. Volg me op Instagram voor updates uit Japan. De ‘One Weekly Thing’ gaat wel gewoon door.

Het blijkt dus dat singles Instagram op een manier gebruiken die mensen in een relatie niet voor mogelijk hadden gehouden. Wat ik ook niet voor mogelijk hield: enorme tunnels (Vrijheidsbeeld past er staand in) onder Tokyo om een overstroming te voorkomen. Laten we hopen dat die tunnels voorlopig nog niet nodig zijn…

Dit ski resort gebruikt als enige tekst in z’n advertentie een 1-ster review en ik vind dat geweldig. Ook geweldig: Big Shaq die reageert op online comments. The ting goes skrrrah! Waar ik ook twijfel aan de parodieheid (want die Big Shaq kan gewoon niet 100% echt zijn) is bij deze unboxing video van een 17-qubit superconducting chip van Intel. Hoe kan dat echt en serieus zijn…?

Om je de komende twee weken bezig te houden

Lekker bezig Max
Lekker bezig Max

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl