Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Sunchyme Model Matrix

Terug uit Japan. Foto’s van het mooie Tokyo, Kyoto en Osaka vind je op mijn Instagram account.

Ik startte een 80’s playlist in Spotify, ik hoorde het nummer Life in a Northern Town, ik herkende de tune van een 90’s nummer en vond zo Sunchyme van Dario G na 20 jaar verloren te zijn terug op Youtube. Het internet brengt zoveel moois met zich mee. Uiteraard klikte ik daarna op Dario G – Carnaval de Paris in de zijkolom maar dat heeft met het terugvinden van Sunchyme niet zoveel meer te maken. Nog zo’n fijne vondst op het internet: het beste songfestivalnummer dat nooit naar het songfestival is gegaan.

Musk heeft wat problemen met de productie van de Model 3 maar ondertussen gaat Space X als een raket. Ze willen eind december al hun grootste raket tot nu toe lanceren. Misschien kan die raket dan even zwaaien naar het materiaal dat buiten ons zonnestelsel vandaan komt.

De uitvinder van het bullet-time concept (The Matrix) duikt op en gaat naar Magic Leap. Het blijft fascinerend dat Magic Leap mensen en kapitaal blijft aantrekken zonder enige hint van een consumentenproduct te hebben gepresenteerd. Ik ben echt heel benieuwd waar dat bedrijf mee gaat komen in een paar jaar. Waar ik ook benieuwd naar ben is hoe Bitcoin ooit een normaal betaalmiddel gaat worden als elke transactie de energie kost die een gemiddeld huishouden in een week verbruikt.

Tapperdietap

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl