Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Fork Failed Franchise

Op mijn Patreon heb ik een doel gezet: als ik 50 Patreons heb ga ik een gedetailleerde beschrijving maken van de iOS apps die ik gebruik, waarom ik ze gebruik en hoe ik daar zo verschrikkelijk productief mee ben. Als Patreon krijg je eerder toegang tot dit overzicht en hou ik je op de hoogte van de voortgang. Meer info hier over op Patreon.


Fork

Er is de laatst tijd veel te doen over Bitcoin. De koers stijgt, daalt, stijgt weer, hij wordt geforked, is het allemaal wel zo milieuvriendelijk, #ophef. En om even op dat ‘forken’ in te zoomen: What is a Bitcoin fork? Volledige disclaimer: niemand weet of Bitcoin de toekomst is van ons financiële systeem en zelf ben ik er redelijk sceptisch over. Bedenk dus goed wat je met je geld doet.

Meer crypto


Failed

Artificial Intelligence krijgt nu teveel verantwoordelijkheid en dus verklaard Bloomberg dat Social Media Has Failed Its Self-Driving Test. Daar zit wat in. We geven nu teveel verantwoordelijkheid aan zaken waar je eigenlijk niet met droge ogen over kan zeggen dat het A.I. is.

Meer A.I.


Franchise

Heel erg vet nieuws van het Star Wars front: er zijn nu al plannen om een nieuwe trilogie te maken. En het mooie is: het richt zich niet op de karakters die we nu al kennen. Ik vind dat fijn want hoewel ik zeker uitkijk naar de ontknoping van de huidige trilogie zit ik ook echt wel te wachten op originele verhalen uit het universum zonder de achtergrond van de huidige films. Zoiets als Rogue One dus maar dan met nog minder connecties van de huidige verhaallijn. Ik zit er klaar voor.

Meer film


Nog meer

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl