Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Stormlight Crêpe Conspiracy

De laatste dagen heb ik niet zoveel op Het Internet rondgezworven dan ik normaal doe, het derde boek in de fantasyreeks The Stormlight Archive kwam namelijk uit (de reeks begint met The Way Of Kings). Het is een boek van 1250 pagina’s (het audioboek duurt 55 uur) dus er is geen moment te verliezen en ben ik gelijk gaan lezen. “Fantasyboeken zeg je? blegh!” Maar gewaardeerde lezer: je bespreekt toch ook gewoon schaamteloos de laatste aflevering van Game of Thrones bij de koffieautomaat met je collega’s? Nou, kom op dan, lees eens een fantasyboek. Bijvoorbeeld een van deze drie:

We gaan het een andere keer wel over Science Fiction hebben.

Hoe Eet Je Een Japanse Crêpe? is een video die ik begin deze week online knalde en ook met Wietse heb ik niet stilgezeten want er staat weer een nieuwe Appels en Peren Show online: 145 – Supersenior miljoenenjacht prijspoint hitte in plaats van deze man truukje.

Wat een waanzinnig mooie foto’s van Rotterdam plaats Jeroen van Dam op zijn Instagram. Niet zo heel mooi zijn deze onthullingen over Wikileaks. Ik had ze wat hoger zitten dan deze conspiracy die is uitgekomen. Wat dan weer geen conspiracy lijkt is dat Firefox eindelijk weer meedoet in de race naar de beste browser. Ik ben ‘m alweer volop aan het gebruiken.

Laatste tippie: waarom je nooit een groep moet maken met héél veel mensen erin.

Extra powertip voor Patreons: in je e-mail instellingen kun je aangeven dat je een e-mailnotificatie krijgt als er een nieuw bericht wordt geplaatst speciaal voor Patreons. Zo mis je bijv. niet de sneak peek die ik vorige week plaatste voor mijn nieuwe video of de laatste One Weekly Thing over Deadpool.

Flopperdieflop

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl