Sinds '82

Een blog, een nieuwsbrief, een Oompa Loompa.

82% Stemmetje Lenzen Austin

Bizar fenomeen waargenomen bij een siamese tweeling: ze kunnen via hun hersenen communiceren zonder te praten. Misschien betekend dit dat het stemmetje in mijn hoofd gewoon een onvolgroeide siamese tweeling van me is. Deze productiviteitstips zijn absoluut niet gezond als je nog een gewoon gezinsleven wilt maar toch kun je er nog wel wat uit halen om dat stemmetje in je hoofd tot rust te manen en productiever te worden. Wil je helemaal niet meedoen met de ratrace die het leven is? Ga de grote vaart op. Hoe groot de wereld is merk je pas op een vrachtschip.

Erg interessant om te lezen hoe Apple omgaat met die twee lenzen die in de iPhone X zitten. Gelukkig niet in de lens van de iPhone X: deze astroïde die eruit ziet als een ruimteschip. Zou het gewoon een fly by van intelligent leven zijn geweest? Hope so, we komen hier namelijk best vaak intelligent leven te kort. Wat me wel intelligent lijkt: verhuizen van San Fransisco naar Austin. Tim Ferris heeft dit gedaan en legt uit waarom.

En meer

Ik stuur wekelijks de 82% nieuwsbrief met opmerkelijk klikbare zaken.
Ook gratis ontvangen?

Abonneer je via 82procent.nl